دل خوش

توی جايخی يا يخدان يا نمی‌دونم اسمش چيه! آب پرتقال بريزيد يا آب آلبالو يا هر آبميوه ديگری. می‌تونيد توی هر خونه يک گيلاس، آلبالو، يا ميوه ديگری هم بگذاريد و بگذاريد يخ بزنه. بعد توی يک ليوان شربت از اين يخ‌های رنگی بريزيد. يخ‌های رنگی و خوشمزه :)

يک راه ديگه هم اينه که خود گيلاس، آلبالو، توت فرنگی، شاه‌توت، انگور را بگذاريد يخ بزنند و ازشون به عنوان يخ برای آبميوه يا شربت استفاده کنيد. حتی شير را هم می‌تونيد با اين يخ‌ها خوشمزه کنيد.

اين هم تلاشی برای زندگی کردن در يکی از روزهای داغ تابستان ۸۴

/ 3 نظر / 3 بازدید
شمارشگر

با سلام ! داشتن اطلاعات از تعداد مراجعه کنندگان به سايت و بررسي تحليلي و آماري از نوع و ترکيب آنهاامروزه يکي از ضروريات کار هر مدير سايتي مي باشد . اين يک سيستم آمار گيري از بازديدکنندگان سايت يا وبلاگ شماست که نمودارها و تحليل هاي آماري زيادي از بازديدکنندگان سايتتان را به شما ارائه خواهد نمود و احتياج به ثبت نام نيز ندارد. همراه با معرفي رايگان کتاب و اميدوارم با راهنمايي و بيان نقاط ضعف و ارائه پيشنهاد جديد ما را در هر چه بهتر و بيشتر نمودن امکانات شمارشگر ياري نماييد. با تشکر.... کتاب ايران.

ساروی کیجا

مادربزرگ من هميشه اين کار رو می کرد . مثلا تمشک و آلبالو رو منجمد می کرد و بعد تو داغی تابستون می داد بهمون تا جگرمون حال بياد . از اون بهتر آب پرتقال بود که تمام زمستون آب می گرفت و می گذاشت تو فريزر . و تمام تابستون ما رو به هوای اون آب پرتقال های يخ زده به خونه اش می کشيد . حالش خيلی بده . ديگه داره روزهای آخر رو می گذرونه . دلم می سوزه . چه آسون همه چيز تموم می شه . چه آسون .

ساروي كيجا

اومدم برات بنويسم اسم اون چيزی که گفتی قالب يخه ، کامنت قبلی خودم رو ديدم که درباره ی مادربزرگم نوشته بودم . تقریبا يک ماه بعد از اون کامنت ، ديگه مادربزرگم زنده نبود .